perjantai 2. maaliskuuta 2012

Turistilomalle Suomeen

Palkkapaivan kunniaksi tuli keskiviikkona ostettua lennot Suomeen huhti-toukokuun vaihteessa. Viikko Suomi-lomailua, ihaaanaaaa!

Loytyipa viela muuten tosi halvat lennotkin, kun lennetaan Stanstedista Turkuun Helsingin tai Tampereen sijaan. En edes tiennyt Ryanairin sinne lentavan, mutta niinpa nakyy tekevan, ja hyvin halvalla vielapa: meno-paluu kahdelle matkatavaroineen, veroineen ym kuluineen oli vaivaiset £150! 

Oon niin megainnoissani etten meinaa nahoissani pysya. Suunnittelen jo vappuhommia ja mita kaikkea muuta kivaa voitaisiin tehda - vinkkeja otetaan myos vastaan!

2 kommenttia:

  1. Samat on tunnelmat tällä suunnalla. Mie meen pääsiäisenä kokonaiseksi kuukaudeksi Suomeen, ah ihanuutta. Täytyy vaan yrittää suunnata ajatukset opintojuttujenkin pariin, kun koeviikko alkaa tosiaan heti paluuviikolla :P Auts. Täytyy kyllä nyt vääntää vähän veistä haavassa ja kertoa, että sain Ryanairin lennot 65 punnalla edestakas :) En voinut olla varaamatta tolla hinnalla!

    150e kuulostaa omaan korvaan aika isolta, joulun alla oli muistaakseni tuota hintaluokkaa. Mutta samapa se, kun kotiin pääsee! Missä päin Suomea sinulla on muuten koti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siis tuo 150 on kahdelta kun ajattelin ton poikaystavan raahata mukaan naytille ;) eli eipa se sit tee kuin 75 per latty edestakaisin sisaltaen tosiaan.. no, kaiken :) oon tyytyvainen kun kuitenkin noinkin edullisesti loytyi, vaikka aika lyhyella varoitusajalla lahdin varaamaan, ja viela vapun tienoille.

      Koko kuukausi kuulostaa ihanalta, tosin itsella varmaan iskisi tekemisenpuute ja levottomuus, jos ei olisi toita tai _jotain_ mita oikeasti tehda. kouluhommiahan ei siis lasketa 'tekemiseksi'... ;)

      Koteja loytyy oikein kaksin kappalein, toinen on Hameenlinnassa missa tuli koulutkin kaytya, ja toinen sitten Tampereen kupeessa. Entapa sina, minne pain itse suuntaat kotiin?

      Poista