sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Freshers' week tiivistettynä

Sunnuntaina Pub quiz Originsissa. Homma ei oikein toiminut, joten keittiöbileet R:ssä.

Maanantaina.. öö.. Mitäköhän maanantaina tapahtui? Ainakin käytiin Asdassa ostamassa tuhat kiloa tavaraa ja kirottiin ihmisen ahneutta ja suuruudenhulluutta niitä kotiin kantaessa. Myöhemmin käytiin tsekkaamassa Beach Partyt Originsissa, mutta siellä oli hyvin hiljaista. Kompastuin matkalaukkuun ja varpaaseen tuli hillitön haava.

Tiistaina tsekattiin ensin Originsin jokaviikkoinen Ruby Tuesday indie-iltama. Hyvää tavaraa. Sitten suunta The Venueen, missä oli Silent Disco - kaikilla on kuulokkeet päässä, ja kuulokkeista voi valita, kuunteleeko kanava ykköstä vai kakkosta. Lähes koko ajan jommalta kummalta kanavalta tuli hyvää musiikkia. Palohälytys ja Venuen tyhjentäminen hieman hidastivat vauhtia, mutta toisaalta tunnelma oli suhteellisen ainutlaatuinen, kun musiikki ja tanssi jatkui pihamaalla.

Keskiviikkona oli (suhteellisen laimeat) koulupukubileet.

Torstaina käytiin aamulla tutkailemassa society-tarjonta. Mukaan tarttui lähinnä valtava määrä erilaisten uskonnollisten yhteisöjen kyniä - Ethan sai jopa ilmaisen Raamatun :D Illalla suunnattiin Mungosiin katsomaan stand uppia. Koko paikka oli ihan tupaten täynnä, mutta itse esiintyjät, oman koulun draamaopiskelijat, yllättivät positiivisesti. Mungos'ta siirrettiin pirskeet meidän keittöön, pelattiin pokeria (panoksina pizzatarjouskupongeista leikatut suikaleet [1] ja kalanmaksaöljytabletit [5]).

Perjantaina oli vuorossa sports fayre, jossa liityin yliopiston ratsastuskerhoon. Illalla oli dark side vastaan light side taistelu, joka vaikutti tylsältä, mutta kuulemma light side (eli meidän puoli) voitti, hurraa. Pelattiin taas hieman pokeria (tällä kertaa panoksina vitamiinitabletit [1]).

Lauantaiaamuna herätessäni olo oli kaikkea muuta kuin hyvä. Jäätävän dagen efterin lisäksi kammoksuttu freshers' flu oli iskenyt. Ei muuta kuin flunssalääkkeet kehiin ja takaisin petiin. Illalla vointi oli sen verran parempi, että käytiin Originsissa, tilattiin mojitot ja saatiin tuskastuttavan pitkän odotuksen jälkeen maailman huonoimmat sellaiset, minkä jälkeen pyörähdettiin pikaisesti alternative ballissa, mutta todettiin parhaimmaksi palata takaisin kämpille syömään nachoja.

Tänään on vielä vuorossa Rock n roll Bingo, eli bingo, jossa tarkoituksena on bongailla numeroiden sijasta biisejä. Vaikuttaa hauskalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti