sunnuntai 28. elokuuta 2011

Onks pakko tehdä töitä jos ei huvita?

Liian monta (työ)päivää ennen lukukauden alkua. Ja vapaapäivien jälkeen töihinmeno kiinnostaa entistä vähemmän.

Torstaina illalla töiden jälkeen käytiin katsomassa Inbetweeners -leffa, joka aika lailla vastasi ennakko-olettamuksia. Ihan hyvät naurut sai pariin otteeseen, mutta enpä tiedä oliko ihan leffapiljetin hinnan veroinen. Ihan kiva "date night" oli kuitenkin, vaikka puoli tuntia mainoksia ennen leffaa meinaskin vähän ottaa kärsimättömän luonteeni päälle...

Perjantaina nukuttiin pitkään, katsottiin Spongebobia, käveltiin kaatosateessa kauppaan, ja käveltiin kaatosateessa takaisin (lähikadulle oli ehtinyt muodostua joki joka virtasi siihen ihan oikeaan Stour-jokeen). Tehtiin törkeän hyvää ruokaa (molemmille parsaa, salaattia, tsatsikia, Chrisille pihvi ja paistettuja perunoita, ja mulle savulohta ja keitettyjä perunoita. NAM.), katsottiin lisää Spongebobia. Illalla oli ehkä dramaattisimmat hetket käsillä, kun pyrittiin Tescoon juomaostoksille: suurin osa keskustaa oli suljettu pommiuhan takia! Seuraavana päivänä sitten luettiin uutisista, että eihän siellä mitään pommia sitten ollutkaan.

Lauantaina ei ihan hirveästi enempää tehty, vaan vetelehdittiin ja katseltiin leffoja.

---
Siis miten voi aina alkaa sataa just sillä sekunnilla, kun mun pyykit on just ehtineet kuivahtaa? Sitten joudun joko juoksemaan pihamaalle (yleensä vielä puolialasti) pelastamaan, mitä pelastettavissa on, tai synkästi toteamaan, että no kyllä ne taas joskus kuivahtaa.
Nimimerkillä "Nää on nyt kastuneet ja kuivuneet kolme kertaa, oiskohan aika ottaa sisälle"
---

Reilun viikon päästä loputkin kämppikset muuttavat tänne. Saa nähdä mitä siitä tulee. Tähän asti yhteiselo on sujunut melko leppoisasti, vain kerran on otettu melko kevyesti yhteen aiheesta "kuinka tiskit tulee tiskata". Mä olen sitä mieltä, että siten, ettei niissä ole enää mitään likaa. Kämppis oli sitä mieltä, että no ei pienet tee- tms. tahrat niin paljon haittaa. Miksi vaivautua ollenkaan, jos ei voi tehdä kunnolla?

Loppuun vielä tämmönen Facebookista bongattu juttu, joka lähes onnistui naurattamaan:
Kieliopin kertauskurssi: "Substantiivi on se sana, jonka jälkeen voi lisätä "perkele", kuten äijänperkele, autonperkele. Adjektiivi on sana jonka eteen lisätään "paskan", kuten paskantärkee, paskanhailee. Verbi on sana, jonka jälkeen lisätään sanat "ihan sikana". Nyt voi pennunperkeleet päntätä ihan sikana paskanhaileeta kieliopinperkelettä. Yhdyssana on sellanen jonka väliin EI voi laittaa vittu. Niinku yhdysvittusana. Ei käy. Kuormavittuauto. Ei käy. Aivan vitun ihana. Käy."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti