perjantai 2. syyskuuta 2011

You shit on the floor - 50 euros

Terveiset pariisista! Aamulla herattiin ennen paivankoita ja ajettiin junalla ashfordiin, joss vaihdettiin eurostariin. Matka meni nopsaan, vaikka vieressani istuva tuhti aussipoika veikin osan minunkin penkista.

Perilla ajettiin metrolla ihan hotellin nurkille, josta chris sitten katevasti johti meitit hukkateille. No eipa siina mitaan, harhailtiin hetki ympariinsa kunnes loydettiin meidan hotelli, joka tosiaan on ihan metropysakin kulmalla.

Ruokittiin itsemme hyvin ja maukkaasti ja suht edullisesti myos: 2 ruokalajia + lasi viinia + kannu vetta oli n. 28e meilt kahdelta. Taydella mahalla otettiinkin sitten hyvat paikkarit ja kerattiin voimia illan koitoksiin.

Tarkoitus oli katsastaa notre dame ja Eiffel, mutta eihan se taas ihan noin mennyt. Kaytiin todella kummassa baarissa, jossa oli seinilla jeesusroinaa, ja vessassa pornoa ja reika lattiassa. Le leche-vin taisi olla paikan nimi.






Kaikki vessakuvat on chrisin kamerassa joten ne sit myohemmin.

Tuolta jatkettiin toisiin baareihin ja hups yhtakkia olikin liian myoha nahtavyyksille... No on tassa aikaa, ja ilta oli Legen - wait for it - dary!


Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Rue Oberkampf,Paris,France

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti