maanantai 26. syyskuuta 2011

First day of term

Pari kirjaa puuttuu vielä..
Syyslukukausi pärähti käyntiin tänään. Itselläni ei ole tänään vielä mitään ohjelmanumeroita ollut, mutta päätin kuitenkin ottaa reippaan alun tälle vuodelle, ja nousin ajoissa sängystä, kaivoin kaikki opiskeluvermeet esiin (ml. uudet vihkot, jee!), tulostin tarpeelliset lukulistat sun muut ja nyt olen ihan niin tilanteen tasalla kuin vain voi olla!

Reippaat sinipaitaiset helpperit
työn(?) touhussa
Viime viikko oli siis Freshers' Week. Muuttoviikonloppuna olin tiimini kanssa auttelemassa uusia opiskelijoita, mutta viikolle annetut "vapaaehtoistyövuorot" jouduin skippaamaan töiden ja töistä johtuneen armottoman väsymyksen takia. Ihan hauskaa hommaa se oli, tosin ei siinä ihan hirveästi kyllä ollut eroa, että oliko teamleaderi vai "vain" Helper.

Bileissä tuli käytyä murto-osan verran viimevuotiseen verraten. Tiistaina käytiin perinteisesti Ruby Tuesdaysissa, ihan samaa settiä kun viime vuonnakin. Perjantaina piti mennä Venueen kun Nero siellä soitteli, mutta jono oli niin eeppisen pitkä, että päädyttiin ihan muihin kampuksen baareihin - ja samaa vanhaa settiä niissäkin kaikissa oli.

Eipä tässä kai muuta. Joku hyvä pointti mulla oli mielessä mutta se on nyt jo mennyttä.

1 kommentti:

  1. Hei Canterburyyn! Löysin blogisi toisen blogin kautta ja ihastuin ikihyviksi =) Olen itse vieraillut kerran Cnterburyssa ja tuona kertana päätin vakaasti muuttaa sinne vielä jonain päivänä. Upea upea, historiallinen kaupunki joka kätkee sisäänsä valtavasti tarinoita. Millainen yliopisto siellä on? Itse opiskelen Bournemouthissa ensimmäistä vuotta, enkä kyllä pistä pahakseni merenrantanäköalojakaan :) Silti Canterbury on ollut mielessäni usein, erityisen hyvin muistan erään kuivahedelmäkaupan josta ostin muistaakseni repullisen herkkuja kohtuuhintaan =)

    Taidanpa jäädä kurkkimaan juttujasi jatkossakin.

    Mukavaa joulunaikaa sinnepäin! P.s. Ihana tausta!

    VastaaPoista