tiistai 13. syyskuuta 2011

Lukkaripukkari

Alkavan vuoden lukujärjestys ilmaantui StudentDataSystemiin joskus viime viikolla. Syksy mennee näin:
Ma -- vapaa
Ti -- Kaikki kolme luentoa peräjälkeen: klo 11 English language in the media, klo 12 First language acquisition ja klo 13 Pragmatics.
Ke -- Perinteiseen tapaan klo 9.00 alkava seminaari, joka tänä vuonna näyttäisi olevan kaksituntinen Pragmatics-sessio. O-ou. Nää keskiviikkoaamujen seminaarit on tunnetusti olleet aika suolaisia jokatiistaisten Ruby Tuesday -indiepartyjen jäljiltä...
To -- Klo 9 tunnin mittainen English language in the media -seminaari, pari tuntia väliä (=tehokasta kirjastoaikaa), ja sitten klo 14 kaksituntinen seminaari First language acquisitionia.
Pe -- vapaa.

Kaikenkaikkiaan aika tiivis paketti. Viime vuoteen erona on kaksituntiset seminaarit - nyt siis selkeästi käydään ihan tosissaan hommiin!

Sunnuntaina oli Chrisin talon tuparit. Hauskaa taisi olla, tosin edeltävän yön hyvin lyhyeksi jääneet unet ja heikko syöminen kostautuivat, ja olinkin unten mailla jo yhdentoista aikoihin... Ystäväni sitten kokivat asiakseen tuhria ensimmäisenä simahtaneen. Aamulla ei ihan hirveästi naurattanut, iltapäivästä jo kylläkin. Vaikka olisivat kyllä voineet piirtää kokonaiset viikset eikä vain puolikkaita :( Ja ihan vain puolustuksekseni mainittakoon, etten ollut ainoa heikossa hapessa ollut: Matt ilmoitti lähtevänsä kotiin nukkumaan, mutta kävikin sitten etupihan nurtsille ottamaan lukua.

Huomenna on Welcome Week Team Leader Training pt 1, ja torstaina sitten toinen sessio. Uudet ykkösethän muuttavat kampukselle tulevana viikonloppuna, ja ilmoittauduin vapaaehtoiseksi avustajaksi muuttoviikonlopuksi ja tietty Freshers Weekille. Vielä en ihan tarkalleen tiedä, mikä toimenkuvani on: ilmeisesti minulla on siis oma tiimi, jotka pitäisi pitää organisoituina ja jeesaamassa uusia ykkösiä parhaansa mukaan. Tarkemmin homma siis selviää huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti