lauantai 21. heinäkuuta 2012

Comeback!

Tässä nyt neljä kuukautta vetelehdittyäni sain otettua itseäni niskasta kiinni - on comebackin aika!

Kaikenlaista on tapahtunut (daa, 'vain' kolmannes vuodesta hujahtanut ohi, ehkä huolestuisin jos mitään ei olisi tapahtunut...) Tärkeimmät ensin eli ponihommat: päästiin regionalseihin, jotka voitettiin. Kesäkuussa oltiin Nationalseissa, joissa ei kyllä todellakaan voitettu... Kai kuudenneksi paras koko maassa on kuitenkin ihan säädyllinen tulos. Nationals kuitenkin ansaitsee ihan oman postauksensa, joten siitä lisää myöhemmin - stay tuned.

Jossain välissä toukokuuta tuli myös käytyä Royal Windsor Horse Show'ssa, joka oli oikein kiva tapahtuma, varsinkin vippialueelta seurattuna ;) Hänen Majesteettinsa Kuningatar Elisabet II oli myös paikalla, sellaisella heittoetäisyydellä, että meitsinkin tyttömäinen heitto olisi varmasti osunut.

Kaikki kurssit on tietenkin myös nyt suoritettu. Kokeita ei ollut kuin yksi (munasin vain kevyesti), ja kesälomani taisi alkaa jo ennen toukokuun puoliväliä. Tulokset saatiin kesäkuun lopussa: läpäisin toisen vuoden arvosanalla 2:1 (korkea sellainen, saanen lisätä!). Hyvä minä, vielä on hyvät mahdollisuudet saada koko tutkinnosta ykkönen, jos on oikein reipas ensi vuonna.

Kesä-heinäkuun vaihteessa oli muutto. Uusi talo on hyvä ja tulee olemaan vielä parempi, kunhan remontti nyt pika-pikaa valmistuisi. Täällä on hei astianpesukone!!! ;D

Olympiasoihtu
Lontoon olympialaisten hengessä oltiin Chrisin äidin Beerlympics-kekkereissä, jotka oli aika huikeat - niistä(kin) lisää myöhemmin. Itse Olympiasoihtu kulki Canterburyn läpi toissapäivänä, ja kylläpä oli väkeä liikenteessä! Onneksi töistä pääsi oikein paraatipaikalta seuraamaan soihdun kulkua.

Saatiin myös piljetit ihan sinne varsinaisiin olympialaisiinkin: päästään seuraamaan miekkailun finaalia mitaliseremonioineen kaikkineen. Itselleni laji on ihan tuntematon, enkä sitä ehkä olisi ensimmäisenä valinnut, mutta eiköhän se paikan päällä ole kuitenkin ihan hienoa katseltavaa, varsinkin jos vaivautuu etukäteen hieman lukemaan lajista.

Ei kai tässä.

4 kommenttia:

  1. Jeeee, tervetuloa takaisin. Tätä olikin jo odotettu :D

    VastaaPoista
  2. Ihana odotettu comeback! ;)

    VastaaPoista
  3. Jee mikä ihana vastaanotto <3 :D

    VastaaPoista