sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Le Weekend -raportti


Taas se meni niin äkkiä.

Perjantaina tosiaan rikoin kotiarestiani ja karkasin Venueen. Alkuun oli kovin hiljaista, ja väkimäärän lisäännyttyäkin se jokin puuttui. Vaikka kotiin palauduttiinkin ajoissa, nukkumaanmeno venyi silti: ensin katseltiin Kanen kanssa Nevermind The Buzzcocksia, ja sitten yläkerran asukin sänky kitisi kohtuullisen äänekkäästi.

Lauantaina oli Se Päivä. Eeppisen jouluaterian päivä. Vaikka etukäteen pelkäsin, että kokkaillessa syntyisi kriisitilanteita kahdeksan ihmisen hääriessä keittiössä (mitä useampi kokki, sitä huonompi soppa), mutta kokkien määrä ei ainakaan tällä kertaa vaikuttanut negatiivisesti ruuan maukkauteen tai laatuun :) Myös aamupäivästä ilmaistut mielipiteet erinäisistä ihmisistä saivat onneksi jäädä taka-alalle, ja kaikilla oli hauskaa. Osalla vähän turhankin hauskaa - yhden sankarin sai kantaa yhdeksältä petiin. Tehtäköön vielä selväksi, että se en ollut minä!!1



Tämä päivä on kulunut tehokkaasti esseetä vältellessä. Jotenkin siivoamisesta, pyykkäämisestä, salilla käynnistä, elokuvien katselusta, ja ruuanlaitosta tulee paljon mielenkiintoisempaa, kun olisi jotain pakkopulla-tekemistä. Nyt ryhdistäydyn, kirjoitan vähän ja sitten nukkumaan.

(Kuvat ovat Steven kamerasta, kenen lie ottamia, kun se oli vähän niinkuin yleisessä käytössä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti