sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Sade tuli, lumi suli, kampus sanoi puli puli

Viimeiset pari päivää on satanut vettä, minkä vuoksi lähes kaikki lumi on sulanut pois. Taas on perienglantilaisen harmaata, kosteaa ja ankeaa.

Tänään olin huikean reipas ja viimeöisen juhlinnan (Katy täytti 19v!) jälkeistä väsymystä uhmaten kävin salilla. Melko ainutlaatuista!!

Huomenna olisi taas pitkästä aikaa luentoja: edellisestä on viikko aikaa, ja sitä edeltänyt viikko oli reading week. Tosin ei huomennakaan ole kuin Modern Culture -seminaari ja algebran luento. Sounds of English -kurssi on suullista loppukoetta lukuunottamatta pulkassa. Esseenkin arvosana oli ilmaantunut Student Data Systemiin: 67%. Siis mitä ihmettä. Tämä on kuitenkin se essee, jota kirjoitin aamuvarhaiseen asti, ja joka oli silti liian lyhyt. Ei kai parane valittaa!
Muutenkin homma alkaa olla aika lailla paketissa, enää yksi essee, jo aiemmin mainittu Sounds of English -koe sekä kammoksuttava Language and Structure -koe.

Suomen huomista itsenäisyyspäivää vietän ankaran opiskelun lisäksi pikkujouluilemalla ponityttöjen ja -poikien kanssa: tiedossa on päivällinen Cafe Rougessa ja sen jälkeen hippailua Works-klubilla. Taidan tosin jättää Worksin väliin, sillä huomenna on myös Laurencen 20-vuotispäivä, jota juhlistetaan The Atticissa. Koska paikkaan pääsee maanantaisin ilmaiseksi, ja siellä ei käytännössä ole ikinä ketään, on se vähän kuin meille varattu :)

Nyt aion lukea vielä vähän alakulttuureista ja sitten suunta kohti jokasunnuntaista detox-chillax -pubivisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti