tiistai 12. huhtikuuta 2011

Päästäisloma

Perjantaina oli kevätlukukauden viimeinen päivä. Aamulla viimeistelin ja palautin viimeisen esseen, josta ei tullut ihan niin hyvä kuin olisin toivonut, mutta sille nyt ei enää voi mitään. Sen jälkeen on tullut vain ihmetellyt tätä omituista vapautta, kun kalenterissa ei ole yhtään deadlinea, eikä tarvitse mitään muuta kuin loikoa auringossa, jos ei halua. Kevätlukukausi meni niin paljon nopeammin kuin syyslukukausi, oli melko erilainen, mutta yhtä kaikki hyvä ja hauska.
Perjantai-ilta Rutherford Collegen kupeessa.

Perjantai-iltana päätettiin vielä juhlia jäljelläolevalla porukalla. Piti ihan rauhassa olla, mutta eihän se ikinä mene niin kuin suunnitellaan. Vaikka porukkaa ei hirveästi ollutkaan, oli meillä aikamoiset partyt, ja sen sai kyllä myöhemmin tuntea nahoissaan.

"Reeeaally..?"

Kauhean moni on kysynyt, miksen lähtenyt heti lukukauden päätyttyä kotiin Suomeen. Öö, täällä paistaa aurinko, ruoho vihertää, kukat kukkii ja lämpötila lähentelee kahtakymmentä. Suomessa taas on kuulemma paljon kylmää märkyyttä. Sitä paitsi, mitä mä siellä edes tekisin kuukauden ajan? Vetelehtisin kotona, kun muut on töissä? Toki mä hyvin mielelläni menen sinne muutaman viikon lomalle, ja on ihanaa nähdä perhettä ja sukulaisia ja kavereita, mutta on ollut superkiva vain oleilla täällä, lueskella auringossa ja tehdä mitä huvittaa.

Kaupungilla oli tällainen ja mä NIIN olisin halunnut kokeilla!

"Mitä huvittaa" on ollut lähinnä vetelehdintää, kaupungilla käyskentelyä, meksikolaista ruokaa, pelejä ja leffoja. Eilen kävin myös töitä kyselemässä, ja huomenna ajattelin mennä uudestaan.

Tee-se-itse-Tammi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti