keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Näitä asioita ikävöin Suomesta

...ja nyt on ihanaa nauttia niistä taas. Arjen luksusta parhaimmillaan.

›› Kunnon suihku. Ai että onkin siistiä käydä suihkussa, joka on tilava, valoisa, ja jossa vettä tulee riittävällä paineella. Ja lattialämmitys. Ah. Toki siinäkin on oma fiiliksensä kun yrität siellä yliopiston pimeässä 1m2 kopperossa pestä tukkaasi suihkussa, joka vedenpaineeltaan muistuttaa keveää kesäsadetta.

›› Lehden lukeminen aamiaista syödessä. Mikään ei ole parempaa, kuin kuppi teetä, viiliä myslillä ja aamun sanomalehti. Varsinkin, jos joku muu on jo hakenut sen lehden postilaatikosta. Toki yliopistollakin tulee aika usein luettua uutisiakin joko läppärillä tai puhelimella, mutta siinä nettisurffailussa ei vain ole samaa tunnelmaa. Pitäisiköhän alkaa tekemään aamulenkki lehtikioskille?

›› Ruokaa jääkaapissa. Tarkennuksena vielä, syömäkelpoista ei-pilaantunutta ruokaa. Runsain mitoin kaikkea hyvää, niin että voi jopa valita, mitä syö.

›› Sitä, ettei haittaa, vaikka välillä unohtaisikin olla yltiökohtelias, kun kaikki muutkin on vähintään yhtä töykeitä.

›› Suurimman osan asioista voi hoitaa kätevästi netissä ilman hirveää paperi- ja puhelusotaa, toisin kuin takapajuisessa Brittilässä. Nimim. "tein juuri veroilmoitukseni, lähetin sen netitse ja aikaa meni ehkä 2 min."

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä joka kohdasta!! Varsinkin tuo suihku. On meinaan pientä luksusta päästä kunnon suihkuun sen sijaan, että koitat päättää haluatko lämmintä (lue: haaleaa) vettä, jota tulee vain, jos pidät keittön hanaa samalla päällä, jolloin sitä vettä ei sieltä suihkusta sittn tulekaan, kuin pienen pieni noro, vai haluatko vähän enemmän sitä vettä päätäsi huuhtomaan, jolloin se on jääkylmää (en edes tiennyt, että vesi voi olla niin kylmää). On se Suomi sitten kyllä hyvä maa! :D

    VastaaPoista
  2. Meillä on ihan sama, joko liru lämmintä vettä tai sitten vähän enemmän kylmää vettä :D Mutta kyllä tossa sun hommassa on paljon enemmän kikkailukerrointa mukana, jos keittiön hanakin on kuvioissa oleellisena osana mukana!

    Nähdään maanantaina ;)

    VastaaPoista