tiistai 31. toukokuuta 2011

One more to go

we<3it.com
Onneks mulla on ens vuonna vaan kivoja kursseja.
Oikeesti. Sosiologia on NIIN KURAA, ja olen hyvin onnellinen, että Contemporary Culture on nyt OHI. Kolme (melko lyhyttä ja pintapuolista) vastausta kahdessa tunnissa, ja aikaakin jäi vielä vartti.

Tiistaina oli Tackling text, se meni varmaan ihan kohtalaisen hyvin, analysoitava pätkä Caryl Churchillin näytelmästä Top Girls, ja se oli onneksi luennoilta ja seminaareista suhteellisen tuttu. Käytin 1h15min lukemiseen ja analyysiin, ja kirjoitin viimeiset 45 minuuttia tauotta - ja silti aika vähän kuin loppui kesken.

Nyt yritän kerrata (opiskella) algebraa, ja voi pojat, onko itku kurkussa... Teoriassa tää on ihan iisipiisi juttu, mutta kun on ihan perusjutut, laskurutiinista puhumattakaan, päässyt vähän unohtumaan sitten lukioaikojen. Tosin ei siellä lukiossakaan tullut hirveästi panostettua...

Noh, tää on eka vuosi, ja ekan vuoden arvosanoilla ei ole lopullisen valmistumisen yhteydessä saatavan arvosanan kannalta merkitystä. Ensi vuonna sitten. Ja ainahan on uusinnat...

1 kommentti:

  1. Anonyymi1/6/11 16:06

    Voihan Top Girls..! Luin sen itsekin aikoinaan ekana vuonna... Tosin silloin meillä ei ollut tosta kurssista koetta, pelkästään kirjallisia töitä.

    Aurinkoista melkein jo alkanutta kesälomaa!

    Katariina

    VastaaPoista