maanantai 16. toukokuuta 2011

Pikakatsaus viime viikkoon

Oon nyt ollut taas superhuono tän blogin suhteen. Pääasiassa syynä on ollut laiskuus (ei kokeisiin lukeminen, kuten voisi luulla), mutta osittain syytän myös Bloggeria, sillä viimeisen viikon ajan joka kerta kun olen halunnut kirjoittaa jotain, Blogger on kiukutellut. Ja kuvienkin suhteen olen ollut ihan megahuono. No, ehkä se taas tästä.

Nordic Society ja Ice Hockey Club olivat yhdistäneet voimansa ja järjestäneet lätkäillan The Monument -pubiin. Suuntasimme siis sinne katsomaan Suomi-Ruotsi -taistoa. Suurin osa peliä seuraamaan saapuneista taisi olla suomalaisia, ja sen kyllä huomasi mölyn määrästä ja laadusta aina tiukoissa tilanteissa, ja tietty Suomen tehdessä maalin. Huikean pelin jälkeen olisi ollut kiva jäädä juhlimaan, mutta väsymys oli sitä luokkaa, että Maamme-laulun jälkeen käveltiin sitten vain takaisin kampukselle ja juotiin ihan kotosalla parit. Viihdytin kyllä Chrisiä laulamalla Den Glider Inniä (tai siis sen kertsiä, kun en muuta siitä muistanut) koko kotimatkan.

Grilli-ilta! Megahyvä ilme, vaikka itse sanonkin.

Muuten täällä ei kyllä ole mitään erityisempää tapahtunut, paitsi Humans vs Zombies, mutta se kyllä ansaitsee oman postauksensa. Lähinnä päivät ovat koostuneet hyvästä säästä nauttimisesta, vetelehtimisestä ja syömisestä ja juomisesta. Pariin kertaan on grillailtu puutarhassa (kertakäyttögrillillä grillaaminen on taitolaji...), ja jotkut epäonnekkaat ovat jo saaneet niitä 50 punnan sakkojakin liiallisen möykkäämisen vuoksi. Maanantai oli oikea hardcore-partynight, lähdettiin isolla porukalla kaupunkiin pitämään hauskaa ja juhlistamaan useammankin tyypin synttäreitä.

Rachelin tekemät uskomattoman hienot ja makoisat synttärikakut

Siinäpä se kai lyhykäisyydessään. Nyt aion mennä aamiaiselle (kyllä, kello kaksi iltapäivällä) ja sitten aloitan kertaamisen - ihan oikeasti...

P.S. Englanninkielestä kiinnostuneiden kannattaa tsekata Sentence first ja Separated by a common language -blogit, jotka myös tuolta oikean reunan blogilistasta löytyvät.

P.P.S. Siellä oikeassa reunassa iiiiihan alhaalla on nyt myös tuollainen Twitter-widget.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti