perjantai 6. toukokuuta 2011

Taas Englannissa

Näin päättyy muutaman viikon blogihiljaisuus, jonka aikana on vetelehditty, pidetty hauskaa, ryypiskelty, tylsistytty, tavattu sukulaisia, vietetty pääsiäistä, vappua ja synttäreitä. Suomessa. Nyt olen kuitenkin palannut Sumuiselle Saarelle.

Kovin sumuista täällä ei kylläkään ole ollut, lähinnä päin vastoin. Tänäänkin oli auringonpaistetta ja lämpöä lähes parikymmentä astetta. Eilen istuttiin iltaa porukalla Darwinin ruusupuutarhassa, juotiin viiniä ja rämpytettiin kitaraa ja ukuleleä (tai ne rämpytti, jotka edes jollain asteella osaavat). Ulkona tuoksuu kesä, ja jos se mitenkään olisi mahdollista, lisäisin sen kesäntuoksun tähän kirjoituksen oheen.

Nyt kai pitäisi alkaa toden teolla kertaamaan kokeita varten. Ainakin siihen suorastaan tyrkytetään mahdollisuutta, täällä on nimittäin kesälukukauden ajan voimassa Noise Ban. Viidenkymmenen punnan sakon ja mahdollisen vuokrasopimuksen päättämisen uhalla on siis oltava ihan hissun kissun muulloinkin kuin normaalin hiljaisuuden aikaan.

Pänttäämisen lisäksi ohjelmassa on edelleen töidenhakua ja kesäsuunnitelmien setvimistä. Ikävästi muuten ainoat tiedossa olevat menot - mummin ja vaarin synttärikemut ja Pariisin reissu - osuvat samalle viikonlopulle. Taitaa siis tämä Pariisinmatka jäädä välistä. Toivon mukaan kesäsuunnitelmat selkiytyy muilta osin pian.

Loppuun vielä superhyvä Peter Sarstedt - Where do you go my lovely, joka on soinut päässä suunnilleen viikon verran...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti