sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Uudenvuodenbileet, pt 2

Eilisen suuri ohjelmanumero ruokashoppailun lisäksi oli Uudenvuodenbileet (onko uudenvuodenbileet yhdyssana?), vain reilut kaksi viikkoa myöhässä! Kestien pukukoodi oli "posh cats - kinda like aristocats" eli aristokattihengessä piti siis pukeutua vähän parempiin rytkyihin, ja lisäksi kissaksi. Ei muuta kuin nenää ja viiksiä piirtämään. Kuvassa esiintyvä Herra Kissa demonstroi nenän ja viiksien piirtokykyäni erinomaisesti.

Keskiyöhön oli tietenkin countdown, ja kellon lyötyä 00:00 kaivettiin paukkuserpentiinit esiin ja laulettiin Auld Lang Syne. Sanojahan en todellakaan osannut, mutta entäs sitten!

Olin eilen muuten ehkä kömpelöin ikinä: iltapäivällä kaadoin lähes täyden teemukini keittiön pöydälle, tämän jälkeen Kanen drinksut hänen työpöydälleen, sitten Jägermeisterit omaan silmääni, pariin kertaan omat juomat päälleni, ja vielä illan päätteeksi mukillisen vettä Kanen pöydälle. Eikä tätä kämmäilyä voi laittaa edes kännin piikkiin, olin lähes selvinpäin!

Huomenna alkaa kevätlukukausi. Kurssien suhteen tilanne on hyvä, kaikki ovat uusia alkavia kursseja, joten pääsee aloittamaan taas puhtaalta pöydältä. Alkavien kurssien toivon olevan mielenkiintoisempia kuin syksyn kurssit, ja ainakin kurssikuvausten perusteella näin onkin. Ohjelmassa on siis Language, Self and Society, joka keskittyy sosiolingvistiikkaan; Tackling Text: Explaining Style, joka on stilistiikan (eli kirjallisen kielen, tekstien ja diskurssin tyylintutkimus) kurssi; Contemporary Culture, joka toivottavasti on vähemmän pitkäveteinen, kuin Modern Culture oli; ja Language and Meaning, joka keskittyy semantiikkaan (eli merkitysoppiin) ja pragmatiikkaan (tilanteen ja kontekstin vaikutus merkitykseen). Kaikkia kursseja odotan ihan mielenkiinnolla, ehkä tuo sosiolingvistiikka on kuitenkin tällä hetkellä se, joka kiinnostaa eniten.

Lukujärjestyskin on ihan suhteellisen kelvollinen:
Maanantaisin 11-13 Tacking Text luento ja seminaari yhteen pötköön, 15-16 Language and Meaning luento, ja vielä 17-18 Contemporary Culture seminaari.
Tiistaisin klo 15 Language, Self and Society luento. Saa myös Ruby Tuesdayt (eli jokatiistaiset indiepartyt) jäädä vähän vähemmälle, sillä...
Keskiviikkoisin on heti klo 9 Language and Meaning seminaari, ja klo 10 Language, self and Society seminaari.
Torstaisin on vain Contemporary Culture luento kello kymmeneltä, minkä jälkeen alkaa VIIKONLOPPU!!! Mielestäni kolmen päivän mittainen viikonloppu ansaitsee kolminkertaisen hurraa-huudon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti