lauantai 22. tammikuuta 2011

Vetelehdintää

Tuntuu omituiselta, että olen ollut takaisin Canterburyssa vain viikon. Toisaalta kulunut viikko on mennyt hirveän nopeasti, mutta kuitenkin samanaikaisesti tuntunut tosi pitkältä. Niin paljon on jo ehtinyt tapahtua, vaikka oikeastaan ei ole tapahtunut mitään. Vai onko.. vai eikö!

Eilisilta oli kiva, Holly, joka myös opiskelee englantia, tuli ensin tänne chillailemaan, ja myöhemmin suuntasimme The Venueen. Oli mukava tutustua Hollyyn paremmin: en muutenkaan oikeastaan edes tunne kovin montaa ihmistä kurssiltani. Lisäksi myös Holly on hevosihmisiä, joten siltäkin aihealueelta riitti juttua. Kaikenkaikkiaan oli hauskaa, ja päätimme yksissä tuumin, että meidän pitää hengailla enemmänkin.

Tänään olen kyllä ollut aikamoinen nahjus. Toisaalta olen ollut reipas ja leiponut kakun, mutta olen kuitenkin edelleen yöpuvussa, enkä ole vieläkään ollut tarpeeksi viitseliäs mennäkseni suihkuun. Ehkä käyn nyt heittämässä pyykit koneeseen, ja niiden pyöriessä käyn itse suihkussa. Samin synttärijuhlintahulinat olisi olleet tänään, mutta pankkitili sanoi ei, joten nyt saa se reissu jäädä välistä. Origins saa kelvata tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti