maanantai 18. lokakuuta 2010

Kävin juuri palauttamassa ensimmäisen tehtäväni: algebran viikkotehtävät! Yhtä en osannut, mutta olin aika ylpeä itsestäni, kun Turtle-Tomin suotuisalla avustuksella tajusin muut tehtävät. Express the following in terms of partial fractions with rational coefficients, ja niin tein!

Ihmisten mielestä on todella omituista, että mulla on tuo matematiikan kurssi, kun "sähän oot kieltenopiskelija." Ja ylipäätään, että joku vapaaehtoisesti valitsee algebran kurssin. No, se nyt vaan sattuu olemaan jollain kieroutuneella tavalla hauskaa. Lisäksi se on haastavaa, mutta eri tavalla kuin nämä kaikki muut kurssit.

Perjantaina oli Team Trials, osa 1. Ratsastettiin ensin yhtä hevosta noin 15 minuutin ajan, jonka jälkeen analysoitiin, miten meni, ja vaihdettiin hevosia. Ensimmäinen heppani oli Itsy, pieni ja kapea 5v. puoliverinen, joka oli oikein kiva, hieman vihreä tosin. Itsy sai hurjan hepulikohtauksen, kun kentän vieressä tarhassa ollut hevonen piehtaroi. Ei se mitään, killipäähevosen hallinnasta sai selkeästi lisäpisteitä :D

Toinen ratsu oli ponikokoinen irlannincob Guinness, joka oli ehkä noin kaksi kertaa niin leveä kuin Itsy. Tankkerimaisesta olemuksesta huolimatta aika säpäkkä otus, ja liiallista viritystä seurasi inahtelupukkilaukannosto. Sain kuitenkin molempien hepojen ratsastuksesta hyvää palautetta, vaikka omasta mielestäni alisuoriuduin pahemman kerran. Keskiviikkona vuorossa Team trials, osa 2: estehyppely.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti