keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Suklaakakun luvaton käyttöönotto

Turtle-Tom leipoi eilen suklaakakun ihan omin pikku kätösin. Tarkoitus oli ensin syödä pizzat, sitten pikaisesti poiketa lähibaarissa ja palata maistelemaan tuota kulinaristista taideteosta. No, toisin kävi: pizzat saatiin syötyä, mutta baarireissu venyi oletettua pidemmäksi, ja Tom itse painui pehkuihin jo puolen yön kieppeillä.

Minä ja rikostoverini Kane viihdyimme Originsissa pilkkuun asti, minkä jälkeen tutustuimme Light siden väärään puoleen. Toisin sanoen kuokimme (no ei kuokittu, meiät kutsuttiin!) N-blokin keittiöbileissä, jotka olivatkin melko raisut (Musiikkia). Kun Beyoncé alkoi soida, katsottiin parhaaksi poistua paikalle.

Mutta kas, mahassa kurni suklaakakkunälkä!

Ovelin keinoin päästimme itsemme naapurikeittiöön sisään, missä se herkkupala odotteli jääkaapissa tiukasti folioon paketoituna. Otettiin ihan pikkuriikkiset palat, kirjoitettiin viesti (MMMMM YUMMMYY!), käärittiin kakku ja viesti takaisiin folioon ja jätettiin vahingossa veitsi todistusaineistoksi.

Todella maukas kakku, täytyy myöntää. Vielä maukkaampaa olisi nähdä Tomin ilme, kun hän löytää kakkunsa ja jättämämme viestin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti