sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Who's who, pt. 1


Aloitetaan "kämppiksistä", eli ihmisistä, jotka asuvat S1- ja S2-kerroksissa ja jakavat keittiön.

Ethan, 18-vuotias vegetaristi Norfolkista, opiskelee arkeologiaa ja "classical studies" eli vähän kaikkea: historiaa, taidetta, mytologiaa, filosofiaa, kieliä, arkkitehtuuria, draamaa, jne. Hauska ja vilpitön maailmanparantaja ja -pelastaja, jonka kanssa tulin heti erinomaisesti toimeen.

Hannah ja Jack, jotka molemmat taitavat myöskin olla 18-vuotiaita. Hannah on kotoisin Lontoosta ja opiskelee ekonomiaa, Jack taas Eastbournesta ja lukee historiaa. Voin ihan varauksetta sanoa, että Jack on yksi hauskimmista ikinä tapaamistani ihmisistä, ihan hervoton. Jack myös toi mukanaan Maanmainion Pannukakkusetin, johon kuuluu 5kg säkki lisää-vain-vesi-pannaritaikinajauhetta, järjettömän kokoinen lasta, jolla pannareiden kääntely sujuu kuin leikkiä vain, sekä tietenkin aakeanlaakea non-stick -paistinpannu. Ja pannukakku eli suomeksi lettu :) Hannah on myös oikein mukava, ei tuleva paras kaverini, mutta hyvä tyyppi silti.

Sitten meillä on Dave ja Lawrence, jotka molemmat opiskelevat computer science'a. Dave on meistä vanhin (mutta ei todellakaan aina viisain - useimmiten Dave on se, joka yllyttää juomaan shotteja ja pelaamaan juomapelejä!), 30-vuotias, ja kotoisin Irlannista. Nyt, kun hänen aksenttiinsa on tottunut, saan puheestakin jo aika hyvin selvää... :D Lawrence taas on kotoisin Oxfordin lähistöltä, "upper class"-perheestä, eikä ole ikinä, koko 18-vuotisen elämänsä aikana tehnyt päivääkään töitä. Lawrence on ehkä se hiljaisin, eniten omissa oloissaan viihtyvä tyyppi, mutta kun sen saa raahattua sieltä huoneestaan mukaan, on se ihan hauska.

Alakerrassa asustaa Beth, joka on 18-vuotias, oikea tyhjäpää, mutta onneksi ihan hyväntahtoinen ja mukava sellainen. Beth opiskelee biologiaa "huvin vuoksi, kun ei muutakaan keksinyt!"

Lisäksi meillä on mysteerimies Dyl/Dil/mitenvain, joka on lähinnä taruolentoa muistuttava otus: näköhavaintoja tehdään aina silloin tällöin, mutta kukaan ei oikein tiedä mitään tarkempaa, tai ole ihan varma, onko koko tyyppi oikeasti olemassa, vai vaan humalaisen näköharha.

Steve muutti ainakin väliaikaisesti pois, syinä ilmeisesti terveysongelmat ja koti-ikävä? Saa nähdä, palaako hän vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti