perjantai 29. lokakuuta 2010

Reading week


Viime aikoina ei ole tapahtunut mitään erityisen maailmaamullistavaa vessapaperihyökkäyksiä lukuunottamatta. Tämä viikko on ollut mulla reading week eli lukuviikko, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, ettei mulla ole ollut ollenkaan luentoja tai seminaareja.

Se ei kyllä ihan täysin pidä paikkaansa, sillä matikan opiskelijoilla ei ole lukuviikkoa ollenkaan, joten algebran luennot järjestettiin normaalisti. Olin kuitenkin vetelä ja skippasin kaksi neljästä - ensimmäisen, koska olin mennyt kuudelta aamulla nukkumaan, ja kiinnostus raahautua yhdeksäksi toiselle puolelle kampusta maailman epämukavimpaan luentosaliin ei ollut ihan hirveän suuri. Toiselle jätin menemättä tänään, kun sattui olemaan ratsastustunti samaan aikaan.

Tiistaina päädyin kummallisten sattumien kautta LGBT Societyn (Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender Society) järkkäämiin Biohazard-bileisiin. Ilta oli oikein hauska, ja meidät käytännössä potkittiin ulos Atticista sulkemisaikaan. Jotenkin ilta venähti tosi pitkäksi, ja pääsin nukkumaan vasta aamukuudelta.

Keskiviikkona oli ratsastusjoukkueiden yhteinen illallinen. Pääsin siis lopulta B-joukkueeseen. Syötiin paikassa nimeltä Café Des Amis, missä ruoka oli hyvää, mutta palvelussa olisi ollut hieman toivomisen varaa. Ruuan jälkeen osa porukasta suunnisti baareilemaan, mutta itse katsoin parhaaksi palata takaisin kampukselle viettämään hiljaista koti-iltaa. S-keittiön porukalla vallattiin läheinen luentosali, missä katsottiin Ferris Bueller's Day Off isolta screeniltä.

Eilen oli jokatorstaiseen tapaan dnb-ilta Venuessa. Liikkeellä oli kuitenkin tosi vähän porukkaa, ja dj ei ollut erityisen hyvä, joten ilta oli kaikenkaikkiaan melko laimea.

Tänään oli ratsastustunti, ja voijee miten voi olla kuollut tunnin ratsastamisen jälkeen! Ratsuni oli Mattie, kirjava cob (hah, kirjoitin ensin, että värillinen, koska kirjava=coloured), joka ei ollut erityisen miellyttävä, vaan haluton taipumaan ja viskoi päätään. B-joukkueessa on muuten eräs tyttö, joka on kilpaillut kouluratsastuksessa ihan Brittien nuorten maajoukkueessakin, ja joka tällä hetkellä kilpailee omillaan PSG-tasolla. ... ja tätä ei ikinä uskoisi, kun katsoo sitä punkertamista noiden tuntikopujen kanssa! Hah.

Ilta otetaan varmaankin melko rauhassa ja säästellään voimia huomisen ja sunnuntain Halloween-koitokseen. Mun asuni, Malice in Wonderland, on lähes valmis, mekkoa täytyy vain kaventaa vähän kun se on pikkuisen liian iso.

Pankkikortin pitäisi tulla ensi viikolla. Tilin avaamisesta tulee kyllä ihan oma postauksensa, oli se sellainen voimainkoitos.

1 kommentti: