keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Who's Who pt. 2


Mr Tommy T Turtle (keskimmäinen T nimessä on 'teatowel' eli keittiöpyyhe) eli Turtle-Tom eli Maths-Tom eli Bosh eli Tomtom. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tämä Lontoon lahja maailmalle opiskelee matikkaa, halailee ihmisiä ja leipoo suklaakakkuja. Hän osaa myös erittäin taitavasti ruoskia ihmisiä pyyhkeillä. Koska Tomin oma keittiö on aina karseassa kunnossa sluibailevista kämppiksistä johtuen, on Tom muuttanut meidän keittiöön.

Kane. Rikostoverini suuressa suklaakakkuryöstössä, ja vähän muissakin tihutöissä.. Etelä-Englannista kotoisin oleva monkeyologyn sosiaaliantropologian opiskelija, jolla on synttärit melkein samana päivänä kuin mulla. Kanekin muutti meidän keittiöön, koska S-keittiö nyt vaan on the place to be.

Laurence. Se amerikkalainen - tai ainakin puoliksi. Long Beachilta Kaliforniasta ja Brightonista Englannista kotoisin oleva hieman hämärän taustan omaava maaninen elokuvan ja filosofian opiskelija. Äänestä tunnistaa jo kaukaa, ja jos haluat tutustua uusiin ihmisiin, lähde Laurencen föliin.

Stef. Ateenasta Kreikasta kotoisin oleva semihullu. Hirveän suloinen ja jotenkin koiranpentutyyppinen. Opiskelee lakia isänsä painostuksesta, ja vihaa joka hetkeä. Oikeasti Stef haluaisi opiskella muotisuunnittelua. Noin viikko sitten Stefy piti bileet keittiössään, ja leipoi sinne jättimäisen jaffakeksin, josta ei kyllä valitettavasti ole kuvia. Se oli melko erikoinen elämys. Kuvassa on meneillään huikea peli, Chickens. Ja Stefin vieressä on muuten myös comebackin tehnyt alakerrassa asuva Steve.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti