perjantai 8. lokakuuta 2010

Pikakatsaus

Olen 90% varma, että eräs poika, joka oli töissä Sainsburyssa Headcornissa, opiskelee täällä. Se näyttää niin tutulta.

Tiistaina oli ratsastuskerhon info. Osallistujamäärä yllätti mut ihan täysin, odotin, että paikalle olisi ilmaantunut 10-15 tyyppiä, mutta keskisuuri, n. 50 hengen seminaarihuone oli täynnä ihmisiä. Keskiviikkona on tiedossa "trial rides" eli tavallaan koeratsastukset, joista voi sitten vielä päästä team trialseihin.

Keskiviikkona käytiin katsastamassa bändi nimeltä Canterbury. Joo, Canterbury Canterburyssa, eikä ne ole edes täältä kotoisin.

Eilen kokkailtiin porukalla kasviscurrya, ja sitä tuli niin paljon, että ei tarvi miettiä, mitä syödään loppuvuosi.

Tänään olis ollut karate, minkä muistin Jackin tullessa soittamaan ovikelloa 10 min ennen koko homman alkua. Nooh, ehkä maanantaina sitten...

Kursseista ehdoton suosikki on jo pelkästään luennoitsijan vuoksi Sounds of English. Itse asiakin on kyllä mielenkiintoista: eri sanoissa esiintyessään ough voidaan lausua ainakin 9 eri tavalla.

Language and structure -kurssin seminaarit taas on ihan jäätävän hirveitä. Vetäjä itse ei ole natiivipuhuja, eikä siinä vielä mitään, mutta kun puolet ajasta se tuntuu sekoilevan ja sekoittavan asioita keskenään ja selittävän kaiken vaikeimman kautta.

Kakkuvarkaus on ehkä ollut viikon kohokohta, mutta ei tämä huono viikko muutenkaan ole ollut.

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti nää blogikirjoitukset on mun/meidän viikon kohokohtia! Nyt tietysti vois ajaltella että "hanki elämä" mutta... niin siis mitäs muttia tässä nyt sit olis! Nauti Iida siellä olosta! t. äippä

    VastaaPoista