maanantai 8. marraskuuta 2010

Kurmeekokkailua opiskelijoille

Ruokabloggailuaika! Pääasiassa olen täällä syönyt terveellisemmin ja paremmin kuin Suomessa. Lisäksi lähes pelkästään kasvisruokaa, koska Ethan ja Kane ovat kasvissyöjiä, ja toisten kanssa kokkailu nyt vain on kivempaa.
Terveellisen ja ravitsevan ruokavalion kulmakivestä, juustotoastiesta, ei valitettavasti ole kuvia. Parempi onni ensi kerralla.


Tomin pizza, margherita ketsupilla. Vähän rapsakan oloinen, kun unohtui uuniin hieman liian pitkäksi aikaa.


Oma päivälliseni tänään; couscousia, soijarouhetta, tomaattisoosia, vuohenjuustoa, tavallista juustoa, vihreää pestoa, sieniä, paprikaa ja kesäkurpitsaa


Jäätyneen makaronilaatikon leikkausoperaatio... (note to self: jatkossa kannattaa pakastaa sopivan kokoisina annoksina, ei yhtenä könttänä)


... ja miltä makaronilaatikko sitten vihdoin näytti lautasella. Kurkun, Tesco value -ketsupin ja teen kanssa, luonnollisesti. Teemuki näyttää kyllä semityhjältä.


Spagettia ja soosia (ja Kane)


Nuudeliwokkia ja kevätrullia


Normilounas Tommy T Turtlen tapaan: 12 perunavohvelia, toad in the hole kahdella makkaralla ja ketsuppia.


Brownies (tai lähinnä, iso brownie-kakku) á la Stef


Sunday roast, kattaus ja kanan sortteeraus

Loppuun vielä Operaatio Kakku


Ensin vatkataan vimmatusti. Eihän meillä tietenkään ole mitään järkevää sekoituskulhoa, joten tyhjä Celebrations rasia kelpaa. Huomatkaa mittakuppina käytetty (varastettu) pintin muki.


Paistetaan. Kakkuvuoka on, ihme kyllä, Tomin omaisuutta. Who woulda thought.


Kuorrutetaan ja koristellaan.


Sitten toiseksi tärkein kohta: Have someone taking a picture of you with the cake, looking extremely smug.

Tärkein kohta on tietenkin kakun syöminen. Siitä porsastelusta ei onneksi ole kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti