torstai 11. marraskuuta 2010

Missä palaa?

No yleensä ei missään.
Keskiviikkoaamuisin hälyttimiä testataan kello puoli yhdeksältä, ja sen lisäksi tulee yleensä 1-3 (väärää) hälytystä kahteen viikkoon.

Tänäkin aamuna sain herätä 10 minuuttia ennen herätyskelloa palohälytykseen. Ei muuta kuin takki päälle ja ulos sateeseen ja tuuleen, vaikka 99,9% palohälytyksistä on turhia: joku käryttää paahtoleipää keittiössään, tai huvikseen lyö hälyt päälle.

Joka tapauksessa rakennuksesta on poistuttava, eikä vaatteiden valitsemiseen viitsi hirveästi käyttää aikaa, kun jos se kuitenkin sattuu olemaan ihan aiheellinen hälytys. Pyjamassa ja syystakissa on hitusen kylmä värjötellä tuolla +6C säässä.

Koska takaisin sisälle pääseminen tuntui kestävän poikkeuksellisen kauan, päätimme suunnistaa Rutherford collegeen aamiaiselle. Harmi vain, että aamiaistarjoilu loppui 5 minuuttia ennen kuin pääsimme Rutherfordiin. Ainakin siellä oli lämpimämpää kuin ulkona.

Joka tapauksessa missasin hälytyksen takia luennon, jonne olisi ollut suotavaa mennä, koska joudun pitämään aiheesta esityksen maanantain seminaarissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti