tiistai 2. marraskuuta 2010

All Hallows' Eve



Halloweenista selvittiin juuri ja juuri hengissä. Lauantaina suunnattiin Venueen heti, kun paikka aukesi, sillä a) emme olleet niin fiksuja, että olisimme ostaneet liput etukäteen ja b) Kanen kaverin Mattin sisäänpääsy piti varmistaa, sillä UKC:n ulkopuolisille oli varattu hyvin rajoitettu määrä lippuja.

Siellä siis törötimme kello kahdeksasta alkaen, ja ensimmäiset pari tuntia olivat suorastaan jäätävän hirveitä. Onneksi meno parani n. 500-kertaisesti, ja loppuilta oli huikean hauska. Illan aikana matkaan tarttui minikokoinen silinteri, karvatursasperuukki, pimeässä hohtavat vampyyrihampaat, ihmissusihanska ja vaikka mitä muuta, mutta valitettavasti kaikki rekvisiitta ihmissusihanskaa lukuunottamatta hukkui ennen kuin pääsimme takaisin kotiin.


Sunnuntaina P-blockin oli tarkoitus pitää vuosisadan Halloween-bileet keittiössään, mutta ne kemut olivat kyllä huonohkot ja kuivuivat kokoon hyvin nopeasti. Omat varjobileemme meidän keittiössä olivat huikeasti paremmat, ohjelmassa oli mm. Halloween-asujen vaihtoa ja kurpitsanpuukotusta.

Kuvia juhlista on hyvin rajoitetusti, koska MAlice in Wonderland -asussa oli vähänlaisesti (ie. ei ollenkaan) taskuja :( ehkä jossain vaiheessa saan kavereiden kameroista ryöstettyä joitain otoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti