torstai 25. marraskuuta 2010

Olen hyväksynyt sen tosiasian, että akateemisesti tämä lukukausi ei ole mikään huippusuoritus. Onneksi keväällä voi aloittaa puhtaalta pöydältä uusien kurssien alkaessa, ja tutkinnon loppuarvosanassakin huomioidaan vain toisen ja kolmannen vuoden arvosanat. Nyt täytyy vaan yrittää reippaasti porskuttaa jouluun asti. 25 päivää ja lennän Suomeen!

Tiistaina pelasin ensimmäistä kertaa elämässäni krikettiä.
Ei se mitään oikeaa krikettiä ollut, vaan Jonin mukanaan tuomalla lasten muovisella krikettisetillä pelattiin promenaadilla. Pelin perimmäinen idea on edelleen hieman hämärän peitossa, mutta hauskaa riitti.

Eilen kävin flunssasta huolimatta ratsastamassa, sillä ensi viikolla on B-teamin ensimmäinen kilpailu! Kilpailun isännöi Imperial College London, ja joukkueemme kapteeni kuvasi Imperialin hevosia ja tiloja sanalla "lush", joten odotukset ovat korkealla. Tosin lopullista joukkuetta ei ole vielä varmistettu, meillä kun on joukkueissa viisi henkeä, ja kilpailuissa ratsastaa vain neljä.

Eilen juhlittiin myös Tommy T Turtlen 19-vuotispäivää. Meillä oli ilmapalloja, serpentiiniä, kakkuja, irtoviiksiä, juomapelejä, ja glitterkonfetteja niin paljon, että niitä löytyy varmaan vielä vuodenkin päästä joka paikasta.


To someone special


Someone special

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti