sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Mead Way is the way forward!

Ensi vuoden asumisjärjestelyt ovat olleet kuuma puheenaihe jo muutaman viikon ajan, sillä jos haluaa edes jollain asteella valita, missä asuu ensi vuonna, nyt on aika toimia.

Jo pelkästään kämppäkavereiden valitseminen on vaikeaa, sillä näin lyhyessä ajassa ei oikeasti ehdi tutustua ihmisiin niin hyvin, että tietäisi, kenen kanssa ehdottomasti haluaa asua ja ennen kaikkea tulee toimeen. Ellei mitään dramaattista tapahdu, asun ensi vuonna Kanen, Jackin, Ethanin ja Tomin kanssa. Minä ja pojat, heh, tästä tulee kiintoisaa... Luulen kuitenkin, että meillä on nyt ihan hyvä porukka koossa, sillä kaikki ovat siistejä, järkeviä ja kykeneviä keskustelemaan asioista.

Alkuviikosta sovimme näytön aivan loistavalta vaikuttaneeseen taloon, mutta se ehti mennä nenän edestä ennen kuin pääsimme edes katsastamaan koko paikkaa. Löysimme kuitenkin toisen ihan kelvon talon, jota kävimme katsomassa perjantaina parin muun paikan ohessa. Kaksi ensimmäistä olivat karseita lääviä huonolla alueella, mutta viimeinen: lähellä kaupunkia, järkevän matkan päässä yliopistolta, bussipysäkin vieressä... Lisäksi nykyiset asukkaat ovat asuneet viihtyneet talossa kaksi vuotta, joten ei se ihan hirveä shithole voi olla. Koko porukka piti taloa sopivana, joten paiskattiin välittäjän kanssa kättä siinä ja silloin. Ensi vuoden asuinpaikka: sorted! Enää on jäljellä tappelu siitä, kuka saa minkäkin huoneen :)

Onnistunutta talonhankintareissua juhlistettiin Headphone Discossa Venuessa. Kuvamateriaali on peräisin Jackin kamerasta.



Kun vielä oli edes jotakuinkin fresh..


Housemates! (+ Lawrence ja Owain)


Nnniiiin...
Kaikin puolin erikoinen kuva.


Less fresh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti