tiistai 30. marraskuuta 2010

Let it snow pt 2

LUNTA!!!


yöllä satoi lunta...


..ja aamulla oli valkoista!





Aamulla oli maa valkoisena, ja ystävällisesti päätin herättää kaikki heti yhdeksän jälkeen (herätys kello yhdeksältä on täällä aikainen herätys!) Ei muuta kuin lumisotaa leikkimään, ensin keskenämme, ja lopulta jotain tuntematonta porukkaa vastaan. Koen, että lumipallo-skillssini ovat noin 200% paremmat kuin täkäläisillä. Vuosien pitkällisen harjoituksen tulosta!

Tämä on kyllä jokseenkin raivostuttava maa, vähän sataa lunta ja lämpötila on nollassa, niin jo lakkaa kaikki toimimasta: junat ei kulje, koulut suljetaan, jopa ratsastus ja c-joukkueen huominen kilpailu peruttiin. B-joukkueen kilpailun kohtalosta ei ole vielä tietoa, toivotaan siis parasta...
Lämmitys sentään toimii, nyt jopa keittiössäkin :) Aiemmin keittiö oli niin kylmä, että hengitys höyrysi ja takki päällä sai kokkailla.

2 kommenttia:

  1. Hoo! Ei meillä vain noin paljoa. Onko koulu pysynyt auki vai menikö koko kaupunki sekaisin? :D

    VastaaPoista
  2. aika normaalisti on hommat täällä kampuksella sujuneet, parit luennot on peruutettu, junaliikenne kuulemma takkuaa kamalasti, ja pari naapuria on sen takia jumissa Lontoossa.

    mielenkiintoisin lumen aiheuttama closure on kuitenkin se, että meidän lähibaari (jonne mennäkseni mun ei tarvitse edes poistua tästä rakennuksesta) ei ollut eilen auki kuin puoli viiteen lumen vuoksi. Siis mitä ihmettä?? :(

    VastaaPoista