maanantai 28. maaliskuuta 2011

"The beastly child hit me with a spoon"

Otsikko on Language and Meaning -kurssin helmiä. Olenpa niin taitava, että tiedän, että siinä 'the beastly child' on agent, 'me' on affected ja 'a spoon' on sitten instrument. Kyllä, kyllä!

Nähtiinpä muuten taas tuon 30 day song challengen kanssa kuinka jotenki tämmönen pitkäjänteinen mä olen. No, se nyt ei ehkä ollut prioriteeteissa kauhean korkealla.

Viikonloppuna en saanut oikein mitään merkittävää aikaan. Lauantain suurin saavutus oli lähes valmis CV. Jestas että voikin olla vaikeaa miettiä järkeviä englanninkielisiä termejä kaikenmaailman työnimikkeille, saati sitten kuvailla niitä itse hommia. Onneksi Chris, jonka omien sanojensa mukaan "corporate America" on koulinut hyvin CV-kirjoittelun saralla, auttoi, ja siitä tuli erinomainen.

Sunnuntaina oli onneksi taas aurinkoista, joten reippailtiin kaupunkiin Tescoon ostamaan ruokaa. Tein sikahyvää risottohenkistä sörsseliä, kävin kirjastossa, luin omituisia artikkeleja ja lähes hakkasin Tomin biljardissa (se oli kirjaimellisesti millistä kiinni!) Ilta katsottiin How I Met Your Motheria. Sivistymättömille yksilöille tiedoksi, että kyseessä on amerikkalainen sitcom, joka on vähän kuin Frendit, mutta noin tuhat kertaa parempi kaikin puolin. Katso katso katso! Erityisesti voin suositella noita Slap bet ja slapsgiving -jaksoja. Hulvatonta.

Nyt Contemporary Culture -seminaariin, joka on VIIMEINEN IKINÄ!! Huraa huraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti