keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

First first

Ensimmäiset asiat ensiksi: sain eilen ensimmäisen ensimmäisen. Siis ensimmäisen first class markin. Tehtävä kuului näin: Evaluate the importance of languages and language use in a speaker's personal and social identity. Ja sittenpä minä kirjoittelin ruotsin asemasta Suomessa, suomenkielisten ja ruotsia puhuvien suhteesta, ja loppuun vielä vähän itsestänikin. Heti esseen palautettuani iski epäluulo: teinköhän nyt ihan niinkuin tehtävänannossa käskettiin, vai vedinkö täysin ohi aiheen, mutta ei se sitten ihan pieleen mennyt, kun 75% rapsahti. Lisäksi sain kehoituksen harkita toukokuiseen ELL Student Conferenceen osallistumista. Maanantaihin asti on aikaa lähettää abstrakti puhujoiden valitsijoille. Tätä täytyy pohtia.

Tuo first piristi päivää sen verran, ettei enää harmittanut, että heräsinkin tiistaiaamuun (päivään...) jäätävän väsyneenä neljän tunnin yöunien jälkeen. Sänkyni, joka on aina ollut vähän kitisevää sorttia, kitisee nyt niin paljon, etten saanut nukuttua. Pienikin liikahdus saa aikaan sellaista nitinää, että järki lähtee sekä itseltä että naapureilta. Kun kävin Darwinin respassa kysäisemässä, josko joku voisi fiksata sänkyni, se respanaisen minulle suoma katse oli niin puhdas You schleeeeg, what've you been doin' -katse, ettei toista. Joka tapauksessa hän kehotti minua kääntymään house keepingin puoleen, ja sen tänään teinkin. Ei nitise enää, ni!

Illalla käytiin Open Mic -illassa kuuntelemassa, kun Chris, David, Kane ja Steve musisoivat kukin vuorollaan. Rohkeasti ja hyvin vetivät jok'ikinen. Hieman harmittaa ettei ollut kameraa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti