tiistai 22. maaliskuuta 2011

Sekava kertomus kaikesta, osa 3: kaikki muu sekalainen

Kevätlukukausi on melkein ohi. Kaksi esseetä olisi vielä kirjoitettavana, toinen Contemporary Culturen kurssille, toinen taas on novellianalyysi Tackling Text -kurssille. Tackling Text -esseen aion saada alulle tänään. Analysoitavaksi valitsin Raymond Carverin kirjoittaman novellin The Lie, joka on kaikessa lyhykäisyydessään (kolme sivua) hyvinkin mielenkiintoinen. Sitten on tietenkin vielä kesälukukauden kokeet, jotka onneksi ajoittuvat suht järkevästi toisiinsa nähden:

24.5. Language, self and society
27.5. Tackling Text
31.5. Contemporary Culture
7.6. Algebra

Suurin osa luennoitsijoista ja muusta opetushenkilökunnasta lakkoilee tänään ja torstaina eläke-, palkka- ja muiden kiistojen vuoksi. Vaikka on ikävää, että asiat ovat sillä mallilla, että täytyy ryhtyä lakkoilemaan, en voi kyllä muuta todeta, etteivät parempaa päivää lakolleen olisi voineet valita: auringonpaistetta pilvettömältä taivaalta!


Sunnuntaina 27. päivä täällä on Census Day. Census on joka kymmenes vuosi suoritettava jonkinlainen väestönlaskenta, jota varten jokaisen on täytettävä kysymyslomake. Ja tämä ei siis ole mikään vapaaehtoinen huuhaajuttu, vaan uhkana on tuhannen punnan sakko, jos ei hommaa hoida. Jänskää!

Varasin tuossa taannoin lentoliput Suomeenkin, 19.4.-4.5. olen siellä lomailemassa. Ja supersiistiä on, että meitsin bessie mate Kane tulee myös kylään. Huraa!

Ei kai tässä nyt tähän hätään muuta. Over n out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti